Nyheder

SIWI Maskiner søger Teknisk designer/Produktionsteknolog

Er du skarp til at tegne i Inventor og har du maskinteknisk flair?

Vil du være med i en succesfuld Agrotech-virksomhed i rivende udvikling, hvor du kan være med til at effektivisere landbrugs-sektoren i hele verden?

SIWI Maskiner er en teknologiudviklingsvirksomhed, der udvikler, designer og sælger fuldautomatiske hitch-systemer til brug på alle former for maskiner. Vi er førende indenfor vores område hvor vi lige nu er i en rivende udvikling og har derfor brug for en dygtig medarbejder, som kan styrke kapaciteten på det teknisk område.

Dine primære arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende konstruktør, hvor dine primære opgaver bliver at samle dokumentation, forberede tegninger til produktionen og assistere med lettere indkøbsopgaver. Efterhånden som du lærer vores produkter bedre at kende, vil du også komme til at deltage i udviklings-/konstruktionsopgaver indenfor fuldautomatiske hitch-systemer, samt special maskiner. Dette, da vi arbejder tæt sammen med Alderslyst Elektro, som sælger special maskiner indenfor, vind-/plastrør industrien, samt robot løsninger.

Opgaverne består blandt andet af:

 • Udarbejde arbejdstegninger.
 • Udarbejde produktions materialer til vores underleverandører.
 • Oprette og vedligeholde tegningsdokumentation.
 • Oprette og vedligeholde vores lager system.
 • Udarbejde og vedligeholde brugervejledninger samt teknisk dossier.
 • Deltage i udviklings-/konstruktionsopgaver.
Din profil

Du er en teknisk designer, teknisk assistent eller produktionsteknolog med hovedvægt på konstruktion og industrielt design. Du har et godt kendskab til Inventor og har det godt med at skulle være den, der strukturerer og dokumenterer mange forskellige produkter i en omskiftelig hverdag.

 • Uddannet teknisk designer eller produktionsteknolog – industriel linje, har mindst 3 års erfaring.
 • Godt kendskab til Inventor.
 • Erfaring med Office-pakken.
 • Ansvarsbevidst og pålidelig.
 • Begår dig på dansk og engelsk i skrift og tale.
 • En god kollega.
Ansættelse og vilkår

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV til job@siwimaskiner.dk og mærk ansøgningen "Assistent til konstruktionsafdelingen". Vi kalder løbende til samtale og lukker for ansøgninger, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til Rasmus Helms på mobil 20 44 20 24 eller se mere omkring SIWI Maskiner på siwimaskiner.dk

EU-midler kommer til at gøre en kæmpe forskel for SIWI Maskiner!

SMV-instrumentet H2020 under Europa-Kommissionen har alene i 2018 et budget på EUR 480 mio. til små og mellemstore virksomheder med ambitioner om vækst og internationalisering. Danske SIWI Maskiner ApS har høstet midler til både test og markedsmodning.

Små og mellemstore virksomheder (SMVer) kan sagtens søge midler til innovation og produktudvikling uden at skulle være en del af et stort, internationalt projektkonsortium.

Én mulighed er SMV-instrumentet - en del af Europa-Kommissionens Horizon 2020-program. Her kan SMVer søge om støtte til deres innovationsproces via en samlet pulje på hele EUR 3,5 mia., der kun er afsat til at gøre det nemmere for innovative og fremadstræbende SMVer at udvikle og markedsføre nye produkter, tjenester og forretningsmodeller, der kan medføre økonomisk vækst.

Der gives støtte til hele innovationsprocessen, og SMV-instrumentet er derfor delt ind i to faser:

 • Fase 1: Konceptudvikling og forundersøgelse af idé (tilskud: EUR 50.000)
 • Fase 2: Produktudvikling og test (tilskud: EUR 0,5-2,5 mio.)

Danske SIWI Maskiner ApS, der udvikler og producerer fuldautomatiske sammenkoblingssystemer til primært landbrugssektoren, har i 2017 ansøgt SMV-instrumentets fase 1 og har fået bevilget midler EUR 50.000 til konceptudvikling og forundersøgelse af ide.

Det gav SIWI Maskiner blod på tanden! De har derfor ansøgt om midler igennem SMV-instrumentets fase 2 og fået bevilliget penge til netop markedsmodning, op-skalering af produktionen samt kommercialisering af teknologien.

- SMV-instrumentet har givet os ”fuld valuta for pengene”! Disse EU-midler har får afgørende betydning for udviklingen af vores produkt, samtidigt med at komme ud på markedet i EU28 samt 3-parts lande som vi har bestemt som primære områder. Her skal nævnes Japan, New Zeeland, Australien, Canada og USA.

Dette project har modtaget fondsmidler under Europa-Kommissionens Horizon 2020-program, aftale nr. 815751.

SIWI Maskiner har solgt første SIWI Combi Hitch sæt til Canada

SIWI Maskiner ApS har solgt vores første Combi Hitch System til en lokal landmand i Provost, Canada.

Vores populære Combi Hitch-system med PTO blev solgt for at blive installeret med en ny foderblander. Kunden var meget opsat på at han, helt alene, kunne fodre omkring 800 køer 2 gange pr. dag og med et minimalt tidsforbrug, og derved være meget mere effektiv.